Hvem har adgang til mine data?

Det er kun dig, der har adgang til dine profil data. Hvis en foreningen ønsker at benytte din profil i forbindelse med oprettelse af et medlemskab, skal du godkende medlemskabet før de kan se dine profil data. Det vil også kun være medlemsadministratoren og administratoren der kan se disse, med mindre du selv tilvælger at synliggøre dine oplysninger for andre medlemmer, hvis der f.eks er brug for en telefonliste eller andet..

Hvordan sletter jeg mine data på Groupin?

Du vil altid kunne slette hele din Groupin profil. En sletning af din profil vil betyde, at alle dine medlemsskaber også slettes hos de foreninger, der benytter din Groupin profil. Det er op til den enkelte foreningen, hvordan man håndterer dette. Typisk vil det nok betegnes som en udmeldelse. Snak med din forening om det.

Datakryptering og SSL-certificat

Groupin benytte https som kommunkation, det betyder at det data der sendes til os er krypteret. Vores hjemmeside er også SSL-certificeret. Det betyder at når du går ind på vores hjemmeside. Så er du sikker på, at det er vores hjemmeside og ikke en anden, der udgiver sig for at være Groupin.